TriA™ methode

TriA methode™

De TriA™ methode is een snelle en eenvoudige manier van natuurlijk veranderen!

De TriA™ is een unieke methode voor (wandel)coaches en mensen die uit hoofde van hun functie anderen begeleiden. De TriA methode™ is in 2008 ontwikkeld en wordt ingezet bij zowel individuele- als teamcoaching sessies. De positieve resultaten ontstaan doordat de methode werkt op basis van een uitgebalanceerde combinatie van:

  • een goed ontwikkeld invoelend vermogen;
  • de inzet van de metaforen en symbolen uit de natuur;
  • de kracht van acceptatie en loslaten.

De drie stappen van de TriA™ methode: Aandacht, acceptatie en actie.

Aandacht (gewenste en huidige situatie), Acceptatie(van beide situaties) en Actie. Deze drie stappen bieden een eenvoudige en duidelijke leidraad voor zowel coachings-sessies als gehele coachings-trajecten. De TriA methode™ leert je, hoe je gebruik makend van de drie stappen, verbinding legt met de gevoelens die een coachee ervaart in zowel de huidige als de gewenste situatie.Door contact te maken op een dieper niveau wordt (h)erkent waar het werkelijk om gaat. Dit leidt ertoe dat de gewenste verandering(en) “als vanzelf” ontstaan en blijvend zijn. De methode is ontwikkeld uit jarenlange ervaring met individuele- en teamcoaching trajecten.

Master TriA™ wandelcoach worden en samenwerken met een groep kwalitatieve wandelcoaches? Verder groeien in jouw specialisatie als wandelcoach en met elkaar wandelcoach producten ontwikkelen en in de markt zetten? Lees dan hier verder of meld je aan voor een TriA™ introductie wandeling.